Noi realizări pentru unii angajați ai Serviciului Județean Salvamont Maramureș. Vezi despre ce e vorba

Salvamont Maramureș a anunțat că șase salvatori montani angajați din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Maramureș, au finalizat „Cursul de Prim Ajutor calificat, descarcerare și operațiuni de salvare” în Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență din cadrul ISU BIHOR, dobândind astfel competența profesională de paramedic.

„Cursul s-a desfășurat timp de cate patru săptămâni in doua etape diferite, etapa Octombrie 2023 si Noiembrie 2023, iar ulterior cursanții au susținut un examen extrem de riguros, atât teoretic cât și practic! Serviciul Public Județean Salvamont Maramures, are începând cu 1 Decembrie 2023 nouă salvatori montani angajati – paramedici precum si 4 salvatori montani voluntari- paramedici.

Pregătirea continuă reprezintă un factor esențial pentru asigurarea unor servicii de salvare montană, securitate şi asistenţă medicală la cel mai înalt nivel!”, arată Salvamont Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu