Noi surprize 2020 – Tunisia din Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

NOU PENTRU 2020!!!

TUNISIA CU AVION DIN SATU MARE!!!

Incepand din 09.06.2020

De la 449 euro/pers All Inclusive

Vezi aici oferta completa

Daca iti doresti sa te bucuri de cele mai spectaculoase plaje de la tarmul Marii Mediteraniene, atunci Tunisia este destinatia perfecta pentru vacanta ta, iar acum ai posibilitatea de a calatori cu avion chiar din Satu Mare!

In partea de Nord a Tunisiei va veti putea bucura de apa limpede si cristalina, de vegetatia bogata si de faleza intinsa, in timp ce partea Sudica fascineaza prin frumusetea desertului care o inconjoara.

HAMMAMET- este cea mai populara plaja din Tunisia, fiind locul perfect pentru zile de relaxare pe plaja cu nisip foarte fin si apa calda, care gazduieste o intreaga lume marina, oferind o experienta de neuitat prin activitatile de snorkeling si scufundari.

Daca iti doresti o vacanta putin mai activa, atunci plaja MONASTIR este perfecta pentru tine. Aici poti explora plaja cu nisip auriu printr-o plimbare cu camila, iar frumusetea marii stralucitoare poate fi admirata printr-o plimbare cu barca. Acestea si multe altele sunt posibile in Monastir!

Pentru familile cu copii Tunisia este o destinatie prietenoasa datorita plajelor cu nisip fin si a apei calde, dar si datorita varietatii de activitati din timpul zilei, precum plimbarea pe apa cu saltele gonflabile, plimbarea cu bicicleta, sau o zi petrecuta la superba gradina zoologica Friguia Park.

De asemenea, Tunisia are multe de oferit si pentru adulti. Hotelurile sunt pregatite pentru a tine turistii mereu ocupati, cu activitati interesante si diverse precum: aerobic in apa, fotbal pe plaja, paintball, iar cand se lasa seara te poti pregati pentru o noapte de neuitat in cluburile din Tunisia, unde Dj-ii locali vor crea atmosfera perfecta.

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau de Instagram: https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru

www.mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2