Noi victime pe drumurile din Maramures, in urma unor accidente

Luni, 24 iunie, la ora 14:30, un tanar de 19 ani, din comuna Dumbravita, a condus o autoutilitara pe o strada neasfaltata din localitatea Carbunari, iar la intersectia cu DN 18B nu se asigura si nu acorda prioritate autoturismului condus pe directia Baia Mare – Targu Lapus de catre un tanar de 27 ani, din Targu Lapus, potrivit IPJ.

Cele doua autovehicule au intrat in coliziune, unul fiind proiectat in sant. In urma accidentului, conducatorul auto in varsta de 19 ani si o pasagera in auto condus de acesta, in varsta de 18 ani, au suferit leziuni si au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0 in ambele cazuri. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

O satmareanca de 31 de ani, care conducea o motocicleta pe strada Campului din Baia Sprie, nu pastreaza o distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa, iar in momentul cand conducatoarea auto, o tanara de 25 de ani, din Sisesti, opreste autoturismul pentru a efectua un viraj la stanga pe o strada laterala, are loc un impact intre cele doua vehicule. Motocicleta este proiectata pe sensul opus unde intra in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un baimarean de 55 de ani.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei motocicletei, care a primit primele ingrijiri medicale de la echipajul ambulantei sosit la fata locului, dupa care a fost transportata la Spitalul de Urgenta ”Constantin Opris” Baia Mare, unde a ramas internata.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate si mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1