Noile troleibuze ale Urbis intra de azi in functiune. Cat au costat

Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 7 martie, la sediul S.C. URBIS S.A. Baia Mare a avut loc receptia celor opt noi troilebuze achizitionate pentru modernizarea transportului public in comun, din fondurile alocate de Consiliul Local Baia Mare.

Valoarea unui astfel de mijloc de transport este de 437.000 euro. Troilebuzele vor circula incepand de sambata, 8 martie, pe linia 51: Urbis – Phoenix – Piata Izvoare – Piata Revolutiei – Canal 7 – Gara – Auchan.

Troilebuzele au fost achizitionate din Polonia si sunt echipate de SKODA. Aceste mijloace de transport sunt de noua generatie, moderne, marca “Solaris Trolino” si ofera tot confortul calatorilor.

Sambata, 8 martie, troilebuzele vor fi puse in miscare. In aceasta zi, doamnele si domnisoarele vor beneficia de gratuitate pe aceste mijloace de transport.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

16 Comments

 1. vasile

  O jumatate de milion de EURO !
  Frumos… având in vedere ca au si locuri putine…..ABERANT….având in vedere si problemele tehnice ale AUTOBUZELOR SOLARIS existente in transportul in comun din BM.
  Sa nu uitam…aceasta firma nu este una de referinta pe PLAN Mondial…..ci e dezvoltata de o firma de familie al unui inginer polonez ce a lucrat in Germania, parca la NEOPLAN !””
  Aceste troleibuse nu vor face fata numarului de calatori pe anumite rute ..la anumite intervale orare.

  Reply
 2. vasile

  ” Primele rețele de troleibuz au apărut la începutul secolului XX. La ora actuală în lume există aproximativ 310 rețele de troleibuz în 47 de state.[1] Cele mai multe se găsesc în Europa Centrală și de Est (fostele state socialiste), în statele CSI (fostele state ale Uniunii Sovietice), în China, Coreea de Nord, Italia și Elveția. În jur de 550 de rețele au fost dezafectate, mai ales în Europa de Vest, unde troleibuzele au cunoscut înflorirea în perioada anilor 1950 și 1960. În 30 de țări nu mai circulă nici un fel de troleibuze.”

  Reply
 3. lupul dacic

  437 000 euro bucata? Doamne Sfinte! Un autobuz modern, cu dotari la standarde europene, nu costa mai mult de 150 000 euro. Daca chiar se gandea la banii celor care l-au votat, putea sa le cumpere si cu 120 000/buc si asta chiar pe un troleibuz, nu neaparat autobuz! Ce parere aveti? Cu 120 000euro putea cumpara un autobuz Roman MADE IN ROMANIA si cu dotari peste Solaris! Credeti ca de proaste ce sunt se vand autobuzele romanesti in Dubai, iar primarii nostri corupti nu le baga in seama? Cu banii aia putea investi in noi locuri de munca, n… de Chereches!

  Reply
 4. the baimarean

  cum s-au comandat din Polonia se puteau comanda si de la noi.Cred ca la Brasov se fabrica.Probabil ca primarul chereches acuzat de luare de mita in forma continua nu a preferat producatorul roman fiindca nu a gasit o schema de sifonat bani sa-i convina.

  Reply
 5. DEVORATTOR

  RUSINE PRIMARULUI! LA BANII AIA CUMPARA AUTOBUZE ELECTRICE SI-I MAI RAMANEAU SI BANI. RUSINE CA NU A FACUT ASTA IN INTERESUL CELOR CARE L-AU VOTAT CI IN INTERESUL COMBINATIILOR LUI FINANCIARE RUSINE

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   Eu zic sa-l fortam sa-si dea demisia pentru ca, conform faptelor se dovedeste a fi incapabil sa administreze intelept BANII CETATENILOR

   Reply
 6. vasile

  http://m.gandul.info/politica/guvernul-a-ajuns-in-sfarsit-la-ciolan-cu-microbuzul-11896279
  iAC Management este firma prin care s-au cumparat autobusele Solaris in România.
  CARACATITA probabil isi are capul la cel mai inalt nivel !!”
  un contract al Primariei Baia Mare cât cel al Guvernului României pt .600 microbuse sau cu Rocar pt. 100 AUTOBUSE.
  NOI CE-AM CUMPARAT PE 12 MILIOANE EURO !!!
  REVENITI/FRATILOR….NICI CLUJUL NU-SI OERMITE SA ARUNCE ATATIA BANI PE FEREASTRA… !!!
  FALIMENT SIGUR AL MUNICIPIULUI FARA NICI O PERSPECTIVA !!!
  DESTEPTATI-VA !!!

  Reply
 7. vasile

  http://www.viata-libera.ro/economie/48199-galati-viata-libera-cotidian-investitie-yazaki-componente-auto-fabrica-locuri-munca
  Fratlor…Municipalitatea a cheltuit 30 MILIOANE de euro intr-un an pe AUTOBUSE 12 milioane euro….LOcuri de joaca 10 MIL DE EURO …FLORICELE + GARDULETE+ BANCUTE + SARBATORI DISTRACTII =8MIL DE EURO +…MAI VREA SA CUMPERE CLADIRI DE CEL PUTIN 10.MIL.EURO
  TOTAL 40 MILIOANE EURO BANI IMPRUMUTATI.
  ALTII SE CHINUIE SA ATRAGA INVESTITORI STRAINI CARE SA INVESTEASCA 40 MILIOANE EURO PENTRU A CREA 3500 LOCURI DE MUNCA !!!….NOI IMPRUMUTAM SI-i Topim !!
  Gândiri dragii mei….gânditi….de la cele 3500 locuri de munca cati bani facea municipalitatea….O Doamne….laudati-va in continuare ALESUL si ALESII LOCALI !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole