Nord Literar a primit recunoasterea din partea Uniunii Scriitorilor din Romania

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Revista de cultura „Nord Literar”, editata de Asociatia Scriitorilor din Baia Mare, publicata sub egida Consiliului Judetean Maramures a fost de curand analizata de Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania.

La intrunirea comitetului, la care s-au analizat revistele de cultura care apar la nivel national, revista „Nord Literar” a obtinut recunoasterea si dreptul de a fi inclusa intre publicatiile de cultura agreate de Uniunea Scriitorilor. De acum inainte, revista are dreptul specifice faptul ca apare si sub egida Uniunii Scriitorilor din Romania.

„Acordare egidei Uniunii si includerea revistei in familia revistelor de cultura de interes national este un semn de recunoastere a valorii si importantei in plan literar a revistei ce apare in Baia Mare sub autoritatea Consiliului Judetean Maramures.

Uniunea Scriitorilor nu-si asuma prin aceasta obligatia de a acordarii de sprijin material, egida fiind una morala si de prestigiu”, afirma directorul executiv al publicatiei Saluc Horvath.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *