Norica Nicolai si Ludovic Orban le-au vorbit maramuresenilor despre un PNL puternic si veritabil (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liberalii Norica Nicolai si Ludovic Orban au fost prezenti, la sfarsitul saptamanii trecute, in judetul Maramures. Cei doi membri marcanti ai Partidului National Liberal s-au intalnit cu activul de partid si cu alegatorii maramureseni, carora le-au explicat de ce PNL a iesit de la guvernare si ce reprezinta alegerile din 25 mai pentru partid.

Norica Nicolai a declarat sambata, in Baia Mare, ca dupa trei saptamani de campanie electorala, in care romanii nu au asistat decat la „un balcanism ieftin, penibil, violent chiar, si la nicio dezbatere, la nicio propunere pentru acest popor”, PNL a fost singurul care s-a detasat de acest limbaj periferic si a incercat sa arate romanilor ca este altfel.

Obligatia Partidului National Liberal

„Cred ca este obligatia Partidului National Liberal sa inceteze vanzarea acestei tari, sa o conserve cu oamenii ei, cu traditiile ei, cu cultura ei si sa inceapa reconstrunctia Romaniei. Cred ca este momentul, dupa 23 de ani de experiente politice, mai mult sau mai putin nefericite, eu as spune ca nu toate fericite, ca partidul sa devina cel mai puternic partid al dreptei romanesti si sa castige singur alegerile. Partidului National Liberal eu nu cred ca se decide pe 25 mai. Nu vreau ca soarta PNL sa fie legata de liderii lui. Liderii trec, PNL ramane. Asta trebuie sa inteleaga cu totii”, a precizat candidatul PNL pentru Regiunea NV la alegerile europarlamentare, Norica Nicolai.

Ludovic Orban, in Maramures

In judetul Maramures s-a aflat sambata si deputatul liberal Ludovic Orban. La invitatia presedintelui PNL Maramures, Ovidiu Nemes, Ludovic Orban a fost prezent la Sighetu Marmatiei, unde a dat startul semi-maratonului „Alergam pentru educatie”. De asemenea, Ludovic Orban a discutat si cu alegatorii sigheteni pe care i-a intalnit pe strazile din municipiu. Deputatul liberal a ajuns sambata si in Baia Mare, la Adunarea Generala a PNL, in cadrul careia a anuntat ca Partidul National Liberal se afla, pe 25 mai, in fata celui mai sever si mai greu examen pe care l-a dat in ultimii 24 de ani.

 Mesaj pentru maramureseni

Ludovic Orban le-a explicat membrilor si simpatizantilor PNL de ce partidul pe care il reprezinta a iesit de la guvernare si care sunt intentiile premierului Victor Ponta. „A mai ramas o saptamana de campanie. Mai avem timp o saptamana sa-i convingem pe toti acei baimareni care inca sunt sedusi de minciunile PSD-ului si a slugilor lui Sebastian Ghita, Dan Voiculescu, sa acorde votul cuiva care ii reprezinta cu adevarat.

Acestor oameni trebuie sa le spunem adevarul. PNL a luat o decizie extrem de riscanta, prin care am preferat sa renuntam la putere, la functiile din aparatul de stat, pentru a ne pastra onoarea. PNL a luat aceasta decizie pentru ca Victor Ponta si cu ceata lui au tradat inca din prima zi a guvernarii pe toti cetatenii care au votat USL si care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu. Aceste alegeri pentru Parlamentul European sunt alegeri in care noi trebuie sa aratam foarte clar ca PNL, un partid european prin vocatie, a reusit sa aseze Romania in Europa”, a declarat sambata, la Baia Mare, deputatul liberal Ludovic Orban.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2