Norvegia a renunţat şi la Europeanul de handbal feminin

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Autorităţile sanitare de la Oslo au adoptat o politică de combatere a pandemiei care afectează din plin sportul din această ţară.La 48 de ore după ce naţionala de fotbal a Norvegiei a ajuns în centrul atenţiei, deplasarea ei în România fiind anulată de Ministerul Sănătăţii, astăzi, încă o decizie dură a lovit sportul din această ţară.

Adevărul a anunţat, încă de acum zece zile, că Norvegia ia în calcul să nu mai găzduiască meciuri din cadrul Campionatului European de handbal feminin, competiţie pe care ar fi trebuit să o organizeze, împreună cu Danemarca, între 3-20 decembrie. Astăzi, Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a şi confirmat că Norvegia a renunţat la găzduirea partidelor din cadrul turneului final!

Drept urmare, într-o şedinţă de urgenţă, şefii handbalului european urmează să găsească o soluţie pe ultima sută de metri. Cel mai probabil, Danemarca va găzdui toate meciurile Europeanului. Naţionala României, afectată de decizie Cristina Neagu şi colegele ei ar fi trebuit să joace chiar în Norvegia, la Trondheim, partidele din grupa D. Tricolorele se află în această serie cu Norvegia, Germania şi Polonia.

Primele trei clasate vor avansa în următoarea fază. Iată programul româncelor: *3 decembrie: România – Germania *5 decembrie: Polonia – România *7 decembrie: România – Norvegia.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *