UPDATE – Nou accident rutier în Maramureș: Trei victime între Ilba și Cicârlău

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

UPDATE – Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș: ”Șoferii trebuie să fie în permanență atenți la trafic! Este o regulă nescrisă care, odată încălcată, poate avea consecințe grave asupra siguranței lor, a pasagerilor sau a celorlalți participanți la trafic. Graba unui șofer, care a condus în această dimineață  între localitățile Cicârlău și Ilba, a condus la rănirea a două persoane aflate într-un autoturism condus regulamentar și avarierea a trei autovehicule.

Cercetările efectuate de polițiști cu privire la accidentul de circulație produs pe D.N.1C au relevat următoarele: un bărbat de 49 de ani, domiciliat în județul Harghita care conducea o autoutilitară, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri din cel de-al treilea autoturism acroșat. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu se aflau în stare de ebrietate. Aproximativ o oră traficul a fost blocat”.

Știrea inițială:

Miercuri dimineață, în jurul orei 6.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 1C între Ilba și Cicârlău, informează IPJ Maramureș.

Au fost implicate două dube și un autoturism, rezultând trei victime.

Traficul în zona a fost blocat, dar totul a revenit la normal ulterior. Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *