Nou! Sejur Bali 2020-plecare cu avionul din Cluj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

VACANTA EXOTICA IN BALI

PLECARE CU AVIONUL DIN CLUJ!!!

Vezi aici cateva oferte

Daca te gandesti sa iti petreci urmatoarea vacanta in Bali, dar inca nu esti hotarat, atunci Diana Brinduse, consultant turism la Agentia Mara International Tour, de peste 4 ani, iti va impartasi propria ei experienta din minunata insula, sfatuindu-te cand este ideal sa mergi, unde sa te cazezi, ce trebuie sa vizitezi si sa gusti.

Bali este una dintre cele mai apreciate insule din arhipeleagul Indonezian, de catre turistii din toate colturile lumii. Fiind situata atat de aproape de Ecuator, in Insula Bali clima este tropicala, deci perioada favorabila pentru a explora insula sunt lunile Aprilie, Mai, Iunie si Septembrie, cand inca este sezonul uscat, iar apa oceanului Indian este limpede, perfecta pentru activitati nautice, iar tarifele pentru cazare sunt usor mai mici decat in lunile Iulie si August.

In Bali sunt foarte multe locuri de vizitat, peisaje de admirat si lucruri de invatat, asa ca ar fi bine sa iti pregatesti din timp o lista, pentru a nu rata nimic important. Diana va recomanda sa vizitati neaparat Monkey Forest, terasele de orez Tegalalang, plantatia de cafea Kopi Luwak, dar si Ubud, templul Tanah Lot, si insula Nusa Penida.

In ceea ce privesc gustarile, trebuie sa incercati cafeaua kopi luwak si ceaiul local, iar ca si mancare va recomandam : nasi goreng, beef rendang si pempek.

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau de Instagram : https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru

www.mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole