Nou tren pe ruta Satu Mare – Viena

PNL

CFR Calatori in colaborare cu MAV Start, operatorul national feroviar de calatori din Ungaria, si OBB, operatorul national feroviar de calatori din Austria, au stabilit introducerea in circulatie a unui nou tren pe ruta Satu Mare – Debrecen – Puspokladany – Viena Hbf si retur, incepand cu planul de mers 2019 -2020.

Potrivit unui comunicat al CFR Calatori remis vineri AGERPRES, trenurile IR 687 si IR 686 Satu Mare – Debrecen – Puspokladany si retur sunt ramuri la/de la trenurile IR 144 si IR 143 Cluj Napoca-Viena si retur, ramuri care se ataseaza respectiv se detaseaza in statia Puspokladany. Compunerea trenurilor va fi asigurata de catre MAV Start.

Tractiunea trenurilor pe teritoriile celor 3 state – Romania, Ungaria si Austria este asigurata de operatorul national al fiecarui stat.

Trenurile IR 687 si IR 686 vor circula zilnic, dupa urmatoarele orare: Satu Mare (09:27) – Viena (17:21); – Viena (10:42) – Satu Mare (20:42).

“Pentru calatoria in relatia Satu Mare – Viena, recomandam oferta City Star Austria, care costa aproximativ 31 euro, la clasa a 2-a, pentru un calator adult. Numarul locurilor disponibile pentru aceasta oferta este limitat. In cazul in care nu este disponibila la vanzare oferta City Star Austria pentru data calatoriei, pretul unui bilet dus in relatia Satu Mare – Viena, la clasa a 2-a este de aproximativ 46 euro”, precizeaza sursa citata.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1