Noua generatie Audi A8 se lanseaza in 11 iulie

A patra generatie Audi A8 va fi prezentata in 11 iulie inainte de dezvaluirea cu public din toamna, iar vanzarile vor incepe pana la sfarsitul anului. Modelul ar putea primi inclusiv propulsie hibrida.

Lansarea oficiala a noului Audi A8 era asteptata pentru Salonul Auto de la Frankfurt de la sfarsitul lunii septembrie, insa constructorul german a trimis presei invitatii la un eveniment special de prezentare care va avea loc la Barcelona in 11 iulie.

Astfel, cea de-a patra generatie a limuzinei va fi dezvaluita presei peste mai putin de 4 luni, insa pentru moment nu exista prea multe informatii oficiale despre aceasta. Stim insa ca noul Audi A8 va utiliza platforma MLB Evo si ca va avea o lungime ceva mai mare decat faceliftul disponibil in prezent pe piata, in timp ce gama de motorizari s-au putea imbogati cu un hibrid plug-in, care ar urma sa apara dupa lansarea oficiala.

In rest, presa internationala vorbeste despre o gama cu doua motorizari pe benzina (V8 de 4.0 litri si 460 CP si W12 de 6.3 litri si 565 CP) si alte 3 motorizari diesel (V6 TDI de 3.0 litri si 272 CP, V8 TDI de 4.0 litri si 408 CP si V10 TDI de 5.0 litri si 500 CP).

Mai multe pe automarket.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1