Noua lege a salarizarii va merge spre Parlament in octombrie

Reclame home 1
Reclame home 1

parlamentulromaniei_or-600x400Noua lege a salarizarii va merge in Parlament “cam in octombrie”, dupa ce va fi dezbatuta public si cu institutiile financiare internationale, a declarat, luni, la Romania TV, ministrul Muncii, Rovana Plumb, informeaza Agerpres.

“S-au reintregit salariile, a crescut salariul minim pe economie. Este adevarat ca, prin aceasta crestere a salariului minim pe economie, vreo 19 clase de salarizare s-au suprapus, fapt pentru care cei care erau la limita inferioara au ajuns acum aproape de cei care erau undeva sub median. Este o discrepanta totala intre diverse persoane ce ocupa aceleasi pozitii in sectorul bugetar ca si educatie, ca si performanta ca si productivitate si asa mai departe. (…)

Ceea ce vrem sa facem acum este sa putem sa scoatem o lege echitabila. Cam in octombrie sa se duca spre Parlament. Pana atunci sa facem dezbatere publica, cu institutiile financiare internationale. Este firesc, logic, sa asteptam Codul fiscal sa fie aprobat, pentru ca acest Cod fiscal are o serie de masuri printre care si fiscalitatea pe piata muncii, care conteaza, si in sectorul bugetar si in sectorul privat, si multe alte masuri ce au impact direct pe venitul meu ca familie, ca cetatean, ca salariat, ca angajat”, a spus Rovana Plumb.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2