Noua Mazda CX–3, prezentata in premiera mondiala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mazda a prezentat noul CX-3 in cadrul unui eveniment special, organizat cu o zi inainte deSalonul Auto de la Los Angeles 2014. Noul SUV de mici dimensiuni este cel de-al cincilea model Mazda de noua generatie care prezinta tehnologiile premiateSKYACTIV impreuna cu design-ul KODO – Soul of Motion.

Odata cu lansarea globala, care va incepe cu piata din Japonia in primavara anului 2015, CX-3 va deveni un membru de baza al noii game Mazda.

Modelele europene vor fi disponibile in trei variante de motorizare: benzina SKYACTIV-G 2.0 in doua versiuni de putere si noul SKYACTIV-D 1.5 diesel. Modelul va fi echipat cu transmisia cu sase trepte automata SKYACTIV-Drive sau manuala SKYACTIV-MT. SUV-ul compact Mazda va putea fi comandat in varianta cu tractiune frontala sau cu sistemul de tractiune integrala de noua generatie Mazda.

Noua Mazda CX-3 va beneficia de cele mai recente sisteme de siguranta activa i-ACTIVSENSE, precum si de protectia pasiva eficienta a caroseriei usoare, dar rigide, SKYACTIV-Body. Adaptata la nevoile unei piete moderne, autovehiculul ofera, de asemenea, un pachet generos de infotainment, care include sistemul de conectivitate MZD Connect.

auto.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2