Noua persoane publice vor sa renunte la titlul de doctor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

studenti tineriNoua persoane, care au obtinut doctoratul la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazu”, vor sa renunte de bunavoie la titlul de doctor. Academia a trimit solicitarile de renuntare la Ministerul Educatiei, institutia abilitata sa retraga titlurile de doctor, conform pressone.ro.

Prim-adjunctul procurorului general al Romaniei Bogdan Licu se numara printre cei care au cerut sa renunte la titlul de doctorat. De altfel, numele sau apare intr-un dosar de la Parchetul General cu privire la acuzatia de intigare la plagiat, conform pressone.ro.

Si fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, vrea sa renunte la titlul de doctor. In presa au aparut mai multe informatii conform carora acesta ar fi plagiat. Neculai Ontanu este acum in arest preventiv intr-un dosar in care este acuzat de mita.

Avocata lui Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari, Loredana Radu, se afla si ea pe lista celor care vor sa renune la titlul de doctorat. In prezent, se afla in arest la domiciliu in dosarul in care este arestat Neculai Ontanu.

Secretara lui Gabriel Oprea in cadrul Ministerului Apararii Nationale, Adela Popescu, vrea si ea sa renunte la titlul de doctor.

Mihai Stanisoara, deputat la data sustinerii tezei, in 2011, a fost anterior presedinte al Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Camera Deputatilor, consilier prezidential pe probleme de securitate si ministru al Apararii in guvernul Tariceanu, scrie pressone.ro.

Fostul ministru de Interne in Guvernul USL Radu Stroe se afla si el pe lista celor care vor sa renunte la titlul de doctor.

Daniel Andrei Moldoveanu exercita functia de director al Comunitatii Nationale de Informatii din subordinea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la data sustinerii tezei, in 2013.

Romeo Raicu a fost deputat si presedinte al Comisiei parlamentare de control al SIE.

Mihai Tudose, deputat PSD la data sustinerii tezei de doctorat si presedinte al Comisiei pentru Politica Economica, reforma si privatizare din Parlament, a facut cerere pentru renuntarea la titlul de doctor.

digi24

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2