Noua structura a Guvernului va fi propusa Parlamentului la 15 decembrie

OLYMPUS DIGITAL CAMERANoua structura a Guvernului va fi propusa Parlamentului la data de 15 decembrie, a anuntat luni premierul Victor Ponta, scrie Agerpres.

“Am discutat cu colegii din conducerea PSD, i-am informat despre discutiile pe care le-am avut cu partenerii de guvernare — UNPR, PC si PLR — referitoare la restructurarea Guvernului. Aceste discuti le vom incheia in zilele imediat urmatoare, mai am sa discut cu domnii presedinti Tariceanu, Oprea si Constantin si luni, pe 15 decembrie, voi propune Parlamentului noua structura a Guvenului”, a precizat premierul la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Noua structura a Guvernului va fi prezentata duminica seara la reuniunea Comitetului Executiv National al PSD, precum si grupurilor parlamentare ale partidului.

“In urma discutiilor din CExN si din grupurile parlamentare pot sa fac luni dimineata catre Parlament propunerea finala de restructurare. Intre timp, si UNPR, PC si PRL isi indeplinesc propriile proceduri iar luni voi cere Parlamentului votul pentru noua structura a Guvernului”, a mentionat premierul Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1