Noua suspecti de furt, prinsi de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Noua tineri cu varste cuprinse intre 18 si 33 de ani sunt cercetati de politisti pentru comiterea unor infractiuni de furt pe raza judetului.

Astfel, cinci tineri din Moisei au sustras in luna decembrie 2013 mai multe bunuri dintr-o locuinta, cauzand un prejudiciu de 1160 euro. Dupa identificarea suspectilor au fost recuperate o parte din bunurile sustrase in valoare 850 euro si au fost restituite partii vatamate.

Politistii au mai identificat un suspect de furt din locuinta, comis in aceasta saptamana in orasul Targu Lapus. Un tanar de 19 ani din judetul Salaj a sustras un telefon mobil, dar la scurt timp a fost prins de politisti iar prejudiciul a fost recuperat.

Un  barbat in varsta de 33 de ani din Chelinta, cu antecedente penale, a sustras sambata un motor electric in valoare de 400 de lei dintr-un imobil nelocuit din comuna Miresu Mare. Politistii au reusit identificarea suspectului si recuperarea prejudiciului.

La Somcuta Mare, in noaptea de vineri spre sambata, un  suspect in varsta de 26 de ani, a sustras din curtea unei locuinte mai multe obiecte metalice pe care le-a valorificat la un centru de colectare deseuri. Bunurile au fost recuperate in proportie de 20% si restituite partii vatamate.

Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de furt calificat.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *