Noua Zeelanda: Cativa localnici si-au facut o insula ca sa scape de o interdictie de consum de alcool in public

PNL

Un grup de bautori dintr-un mic oras din Noua Zeelanda si-a creat propria insula pentru a scapa de sub incidenta unei interdictii de consum de alcool in public perioada sarbatorilor de sfarsit an, relateaza agentia de stiri UPI, informeaza AGERPRES.

Administratia orasului Tairua, din nordul Noii Zeelande, interzice consumul de alcool in locuri publice in fiecare an intre 31 decembrie si 6 ianuarie.

De aceasta data insa, in ultima zi a anului trecut un grup de de circa sapte persoane au creat o insula in mijlocul estuarului din Tairua pentru a putea consuma alcool in public. Potrivit ziarului New Zealand Herald, membrii grupului s-au folosit de nivelul scazut al apei la reflux pentru a aduna cu lopetile suficient namol pentru a forma o mica platforma capabila sa sustina o banca si cateva persoane.

Pe masura ce apele au inconjurat insula nou-formata, neozeelandezii au inceput sa consume alcool in public, ocolind cu succes legile locale si scapand de amenzile fortelor de ordine.

“Asta inseamna gandire creativa”, a declarat inspectorul John Kelly, comandantul zonei de est a Waikato, pentru Stuff. “Daca as fi stiut acest lucru probabil m-as fi alaturat lor”, a glumit el.

Interdictia de consum in public a bauturilor alcoolice de Craciun si Anul Nou a fost introdusa pentru a descuraja comportamentul ilegal care a dus la mai multe arestari. “Politistii erau nemultumiti de acest lucru si au spus ca trebuie sa se schimbe”, a spus localnicul Noddy Watts.

Nu au fost efectuate arestari in timpul acestui incident, noteaza UPI.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1