Noul cod fiscal va fi prezentat miercuri in Guvern

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ponta-sedinta-de-guvernNoile coduri fiscale vor fi prezentate in prima lectura miercuri in Guvern, a anuntat, luni, ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, transmite Agerpres.

„Miercuri, vor fi prezentate in prima lectura in Guvern noul cod fiscal si noul cod de procedura fiscala. Am avut mai multe intalniri cu asociatiile de profil, inclusiv cu asociatia dumneavoastra si foarte multe dintre propunerile dumneavoastra au fost preluate”, a declarat Valcov, la cea de-a XVIII-a sesiune ordinara a Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania.

El a precizat ca, imediat dupa aprobarea acestor coduri, urmeaza discutia pe legile finantelor publice si finantelor publice locale.

„Impreuna cu Ministerul Dezvoltarii si cu dumneavoastra, trebuie sa gasim coordonatele cele mai corecte, astfel incat sa debirocratizam Romania si sa asiguram o crestere cat mai sustinuta, astfel incat decalajele intre localitati, dar si intre Romania si celelalte state sa dispara cat mai repede”, a punctat Darius Valcov.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2