Noul ministru delegat pentru Buget a depus juramantul

Noul ministru delegat pentru buget, Darius Valcov, a depus juramantul joi, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu, transmite Agerpres.

La ceremonie au participat prim-ministrul Victor Ponta si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Seful statului a semnat, miercuri, decretul prin care social-democratul este numit ministru delegat pentru Buget, in locul lui Liviu Voinea care a demisionat din Guvern dupa ce Parlamentul l-a validat ca viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Ceremonia fusese initial programata pentru miercuri, dar a fost amanata.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. justitiarul

    Valcov este un personaj controversat si imoral care pe langa alte multe magarii ca primar s-a impopotonat si cu o “saltea politica”. Mariajul cu Lavinia Sandru, fosta vivandiera a jumatate din stafful PSD si mai apoi a lui Cosmin Gusa a fost o gaselnita geniala prin care s-a compromis for ever. Ar fi interesant de intrebat ce facea juna Lavinia prin anii 90 , in birourile potentatilor zilei, motiv de a-si schimba aproape zilnic bluza patata cu fluide. Acum “teleastra”se prostitueaza la tv Gusa, preamarindu-si consortul ajuns ministru. Curat conflict si superba incompatibilitate. Presa mercenara si aservita.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1