Noul prefect de Maramures a fost investit in functie

Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 20 decembrie, la Palatul Administrativ din Baia Mare a avut loc ceremonia de investire a noului prefect de Maramures, Nicolae-Silviu Ungur.

Acesta a depus juramantul dupa ce i s-a dat ok-ul de la Bucuresti, dat fiind faptul ca ceremonia s-a desfasurat in sistem videoconferinta cu ministrul Afacerilor Interne, ocazie cu care au mai fost investiti in functie prefecti si subprefecti in alte judete ale tarii.

„Va multumesc pentru sprijinul si sustinerea dumneavoastra in functia de prefect al judetului Maramures. Ma onoreaza si ma obliga totodata sa confirm, incepand de astazi increderea care mi-a fost acordata. Sunt convins ca experienta dobandita in administratia publica imi va permite sa fac fata cu succes acestei noi provocari.

Voi fi un partener de dialog cu societatea civila si voi avea o colaborare foarte buna cu structurile teritoriale alea Ministerului Afacerilor Interne, cu serviciile publice deconcentrate si autoritatile administratiei publice locale si judetene.

Va asigur ca toti vor avea in mine si in Institutia Prefectului-Judetul Maramures un partener real in realizarea programului de guvernare, in prioritatile de dezvoltare la nivelul judetului nostru si imbunatatirea calitatii actului administrativ.In incheiere vreau sa multumesc si celor care au fost alaturi de mine, m-au sustinut si incurajat”, a spus Nicolae Ungur.

Organizatia PMP Lapusul Romanesc, prin consilierul local Virginica Man, il felicita pe noul prefect si ii ureaza succes.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole