NOUTATE – Un consilier local și-a dat demisia din Consiliul Local Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Demisie în Consiliul Local Baia Mare. Este vorba despre Diana Iluț, care a confirmat, pentru ziarmm.ro, faptul că și-a dat demisia din Consiliul Local al municipiului reședință de județ. Demisia a fost depusă chiar azi, 7 mai, informația fiind confirmată chiar de către fostul de pe acum consilier local. Este prima demisie din acest Consiliu Local.

„Azi mi-am dat DEMISIA DE ONOARE din funcția de Consilier Local al Consiliului Local Baia Mare. N-am fost consilierul perfect, nici măcar unul bun, am făcut cât am putut și cât m-am priceput…dar nu a fost suficient. Plec pentru că eu nu am reușit să studiez toate legile acestei țări, pentru că n-am reușit să dezleg toate meandrele unei legislații greoaie, pentru că nu sunt jurist și implicit nu citesc articolele înțelegându-le toate subterfugiile. Cu siguranță de excelat nu am excelat ca și consilier, am fost mult mai bună în alte domenii, așa încât aici voi continua, aici va fi lupta mea: alături de mediul de afaceri, alături de industria turistică. Aici știu și aici pot”, s scris Diana Iluț pe rețelele de socializare.

Cel mai probabil se va lua act de această demisie în ședința de Consiliu Local Baia Mare care a fost anunțată pentru data de 11 mai. Deocamdată Iluț nu a făcut publice motivele care au determinat-o să ia această decizie.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. anuca

    ……,,.Plec pentru că eu nu am reușit să studiez toate legile acestei țări”…..asta da ONOARE.
    In 7 luni a vrut sa studieze toate legile ,,acestei tari”……unde esti Tu Coposu sa auzi ce debiteaza un ,,adevarat” taranist…cu onoare….al ,,acestei tari”

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2