NOUTATE – Zborurile Air Connect de pe aerogara Maramureș, amanate cu 6 luni

Reclame home 1
Reclame home 1
Au vandut bilete, deși nu aveau avionul. Cei de la Air Connect au anunțat că amană zborurile regulate pană în martie anul viitor din cauza întârzierii livrării celui de-al doilea avion AirConnect cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor. În Maramure primele zboruri operate de această companie aeriană de pe aeroportul din Tăuții Măgherpuș urmau să înceapă de luna viitoare.
„Ne vedem nevoiți să amânam începerea operării zborurilor regulate până la data de 26 martie 2023. Cei care au cumpărat bilete de avion pentru perioada 15 octombrie 2022 – 25 martie 2023 vor fi informați prin email și telefonic de această modificare și vor putea opta pentru modificarea gratuită a biletelor pentru altă dată de zbor sau pentru rambursarea contravalorii biletelor de avion, rambursare ce se va face în contul bancar din care s-a făcut plata. În plus, vor primi un bilet de avion gratuit pentru un zbor operat de AirConnect (bilet ce va putea fi rezervat până pe 15 ianuarie 2023).
În scurt timp vom publica pe website programul complet de zbor pentru vara 2023, cu noi destinații estivale către Grecia, Turcia și Croația. Pentru destinațiile interne deja anunțate, am ținut cont de sugestiile primite și vom crește numărul de frecvențe pentru a deservi nevoile de călătorie ale pasagerilor business. În paralel, echipa AirConnect a încheiat un parteneriat de tip code share cu Aeroitalia pentru vânzarea zborurilor operate de compania aeriană italiană între România și Italia, iar în curând clienții și agențiile de turism vor putea rezerva bilete pe www.air-connect.com pentru zboruri Bacău – Roma Fiumicino și Bacău – Milano Bergamo, acestea fiind primele rute anunțate de Aeroitalia”, au precizat reprezentanții companiei romanești.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole