NOUTĂȚI – Patru oferte pentru elaborarea SF-ului Drumului Expres Cluj-Dej

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

4 oferte pentru Elaborarea studiului de fezabilitate necesar construcției DRUMULUI EXPRES CLUJ – DEJ”. Anunțul a fost făcut de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania, care a ținut să arate că azi a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului pentru drumul mai sus amintit.

Până la termenul limită de deschidere, au depus oferte Asocierea SC ADURO IMPEX SRL – 3TI PROGETTI ITALIA-INGEGNERIA INTEGRATA S.P.A. – SC SPECIALIST SMART GROUP SRL, Asocierea SC D P CONSULT SA. – SC EXPLAN SRL – SCA TEAHA & FUZESI, Asocierea SC SEARCH CORPORATION SRL – SC PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL, respectiv Asocierea SC VIAPONTE ROM SRL – METROUL S.A. – SC CAPITAL VISION SRL.

Valoarea estimată a contractului este de 22.199.530,50 lei fără TVA, durata contractului fiind de 18 luni (din care 14 luni – Elaborare Studiu de Fezabilitate). Mai trebuie spus că în perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2