Nu ai ras cu BD cat poti rade cu Radu Ardelean. Taranistul nu stie cine si cand a infiintat PNTCD (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

radu ardelean pntcd bm consiliul localUnii sunt facuti pentru politica, altii, nu. Dar se adapteaza. Si pentru a ajunge in diverse functii publice, se strecoara de la un partid la altul, ca niste pestisori prin reciful de corali. Iar in ziua cand apuca de putere, nu ii mai dau drumul, de parca e ceva ce li se cuvine, ceva ce le apartine doar lor. Nu mai conteaza nimic. Nici ratiune, nici decenta, nici moralitate. De doctrina politica… nici nu mai vorbim.

Un exemplar din aceasta specie de politician este si oportunistul Radu Ardelean, ajuns consilier local baimarean la alegerile din luna iunie. Trecut prin mai multe partide intr-o perioada scurta de timp (PNL, ALDE, PNTCD), ne-am fi asteptat sa fie toba de tot ceea ce inseamna politica de dreapta. Ne-am inselat, insa. Presedintele PNTCD Baia Mare, Radu Ardelean, habar nu are in ce an s-a infiintat partidul sau cine a fost primul presedinte al formatiunii istorice pe care o reprezinta in Consiliul Local.

Si nici nu il intereseaza. E consilier local, presedintele comisiei de urbanism. In rest… salutari de la Agigea!

Reactia lui Radu Ardelean, in materialul VIDEO de mai jos.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. doru

  De ce nu aveti mila de un biet asistat social, cu pensie de handicap?
  De ce discriminati persoanele cu dizabilitati?

  Reply
 2. Attila

  Nice. Astfel de intrebari ar trebui puse si altora. Sau credeti ca Dolha stie cand a fost infiintat PNL? Nici putin mai cititul Tagarlas nu cred ca stie fara sa dea search pe google. Ori Zetea despre PSD? Desi cu pesedeul e mai complicat, ca nu stii ce traditie invoca, daca e doar de la iliescu incoace sau revendica istoria psd pe care l-a absorbit cand si-a schimbat denumirea din pdsr.
  Oricum, sa fii liderul unui partid si sa nu stii ca pe apa istoria acelui partid e jenant, nu tine de cultura generala, asa ca la restul oamenilor, ci e vorba de identitatea ta ca lider.

  Reply
  1. dilau

   prietene attila, cum adica cu pesedeul e mai greu?. cind zici psd , fsn, marea adunare nationala, pdsr si chiar usl spui pcr. ce dracu e asa de greu?.

   Reply
   1. Attila

    Pai filierea psd-pdsr-fsn-pcr e clara, aici nu e nimic greu. Dar ei se revendica (si) de la partidul social democrat, ala al lui Sergiu Cunescu dupa 89 (pe care l-au cumparat prin absorbtie, pentru a scapa de numele de pdsr si a prelua legal numele de psd) si care inainte de 44 era alt partid decat pcr.

    Reply
 3. Zoli

  Stimate Ardelean,stai jos,esti prost!Nota 4!Problema asta,de ”politician necopt” se vede in toata tara unde ”domniilor sale” le doare fix in cot de istoria partidului pe care-l reprezinta!Bani sa fie la partid,sa aiba de unde mulge!

  Reply
 4. Viorel Stroe

  Un r…t (ca sa nu zic c…) cu ochi! Vai de “deciziile” luate de acest … pompoi!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *