Nu au pic de rusine! PSD-ALDE si-a pus un nou Ciorbea la „Avocatul Poporului”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Victor Ciorbea, al carui mandat de avocat al poporului a expirat, a fost doar o marioneta a PSD-ALDE. Toate ordonantele guvernului, pornind de la celebra OUG 13, au ramas fara reactie din partea acestuia, desi era singurul care avea dreptul sa le atace la Curtea Constitutionala. Nici agresiunile institutiilor de forta asupra cetatenilor de la mitingul din 10 august nu au determinat institutia condusa de Ciorbea sa se sesizeze din oficiu asupra unor fapte. Le-a asigurat celor din PSD-ALDE liniste in a face abuzuri.

Pentru votul din Camera Deputatilor de numire a unui nou avocat al poporului, PSD-ALDE a gasit omul perfect care sa continue politica lui Ciorbea. Renate Weber, membra a ALDE, va fi noul avocat docil si tacut din sediul de pe str. George Vraca. Renate Weber nu va face altceva decat ceea ce-i soptesc Iordache, Tariceanu, Nicolicea… Opozitia a incercat sa vina cu un candidat comun, dar in ultima clipa PMP si ProRomania au facut jocul PSD. Peter Eckstein Kovacs, propunerea USR, a fost agreat initial de toata opozitia, inclusiv de minoritati.

Inainte de vot, PMP a venit cu propriul candidat, un practician in materie de insolventa, iar Victor Ponta si-a retras sustinerea pentru Kovacs.

„Era o sansa pentru opozitie sa puna un avocat al poporului echilibrat si bun profesionist, in conditiile in care in PSD este degringolada. Din pacate, unii colegi din opozitie au preferat jocuri in interesul lor, nu al tarii. ALDE i-a gasit un loc de munca doamnei Weber, dupa ce aceasta nu a mai reusit sa intre in Parlamentul European, ALDE obtinand doar 4%. Este o sfidare la adresa celor peste 6 milioane de romani care au votat in 26 mai”, a spus deputatul Vlad Emanuel Durus, membru in Comsia juridica a Camerei Deputatilor.

Ca o ironie a discursului public al PSD, Renate Weber a fost 8 ani de zile presedinta Fundatiei Soros Romania… Cand PSD-ALDE au interes, pot sa inghita o broasca raioasa fara sa li se faca greata!

Biroul de presa, Cabinet deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2