„NU” justitiei facute de la sediul PSD din Kiseleff

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Intrarea in plenul Camerei Deputatilor a celor trei legi pe justitie, revizuite dupa deciziile de neconstitutionalitate date de Curtea Constitutionala, a nascut speranta opozitiei ca acestea vor fi dezbatute democratic, respectand rolul acestei Camere. Alianta PSD-ALDE sustinuta de UDMR a preferat insa sa anuleze orice discutie pe fond si sa treaca cele trei legi in foarte mare graba.

Decizia PSD-ALDE-UDMR a atras reactia USR, a caror parlamentari, imbracati cu tricouri albe pe spatele carora scria „#Fara penali”,s-au ridicat din banci, au urcat la prezidiu si s-au pozitionat astfel incat sa se vada mesajul de pe tricouri de catre plen.

„A fost un gest prin care am vrut sa atragem atentia fata de procedura aleasa de PSD ca sa treaca din nou aceste legi. Parlamentul Romaniei este for de dezbateri, nu de dictatura a majoritatii. Vorbim de legile justitiei, pentru care au iesit in strada peste o jumatate de milion de romani. Noua forma propusa de PSD-ALDE-UDMR urmareste acelasi scop, sa slabeasca justitia. Liderii Coalitiei vor sa scape de dosarele pe care le au. Intentioneaza sa mute justitia in sediul de pe Kiseleff. Acolo vor sa decida care dosare se trimit in instanta si care raman in sertar. Nu asa arata statul de drept pe care-l vor romanii!”, a declarat deputatul USR Maramures, Vlad Emanuel Durus.

Cu toate protestele opozitiei, PSD-ALDE-UDMR a trecut legile in forma pe care si-au dorit-o Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole