NU O SA-TI VINA SA CREZI! A patruns pe geamul unui apartament de la etajul 1 din Baia Mare pentru a fura

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un baimarean, care a observat ca un tanar incearca sa patrunda intr-un apartament situat la etajul 1, iar alti doi il „pazeau”, a apelat 112. Politistii ajunsi de urgenta la fata locului i-au impiedicat pe cei trei sa-si duca planul la bun sfarsit, informeaza IPJ Maramures.

Azi-noapte, in jurul orei 01.00, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata prin SNAUU 112 ca doi tineri sunt in fata unui bloc situat pe bulevardul Bucuresti din municipiu, si il pazezsc pe un al treilea care a patruns pe geamul unui apartament situat la etajul 1, posibil cu intentia de a sustrage bunuri.

In urma sesizarii, in cel mai scurt timp la adresa indicata s-a deplasat un echipaj de politie, i-au identificat initial pe doi tineri de 15, respectiv 17 ani, care stateau in fata blocului si ulterior au identificat un tanar de 27 de ani, care a patruns in apartament.

Primele verificari au relevat ca proprietara dormea in timp ce acesta a patruns pe geamul lasat deschis, cu intentia de a sustrage bunuri. A fost surprins de politisti exact in momentul in care lua dintr-o poseta bani si un pachet de tigari.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si pentru documentarea intregii activitati infractionale, potrivit celor la IPJ.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2