Nu s-a schimbat nimic la Serviciul de buletine din Baia Mare: Zeci de persoane așteaptă în stradă

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Despre sediul Serviciului Public Comunitar de Evidența a Persoanelor Baia Mare s-a scris și s-a vorbit mult în ultimii ani, dar iată că la început de toamnă a anului 2020, nimic nu s-a schimbat aici.

Experiența celor care trec pragul Serviciului este, în majoritatea cazurilor, una extrem de neplăcută, dat fiind faptul că spațiul este unul îngust, insalubru și nu numai.

Odată cu noile reguli din pandemie și în lipsa unui spațiu adecvat, oamenii sunt acum nevoiți să aștepte la rând tocmai în stradă. Iar coada se întinde… bine.

”Cam așa stai pentru un buletin”, sunt cuvintele unei persoane postate la descrierea mai multor imagini atașate pe o rețea de socializare, în contextul situației de la Serviciul de buletine.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. Bianca

  Am incercat si eu sa-mi fac , azi, Cartea de Identitate, dar am constatat ca trebuie sa fii putin nebun ca sa te expui la atata lume buluc.Peste tot se fac programari online, dar aici nu, se prefera gloata si expunerea persoanelor.Mi-am schimbat domiciliul, dar se pate ca voi ramane pana la expirare(februarie 3021) tot acolo , desi e alta localitate.

  Reply
 2. FVM

  Și peste alți 10 ani, tot așa. Căci nouă, romm.ânilor, ne plac “tradițiile”… O batjocură reușită!

  Reply
 3. Guard Dogs

  Mda … mare este gradina , daca tot sariti gardul , macar verificati informatia … s-au mutat de o luna si mai bine in noul sediu [ am schimbat recent buletinul ] …

  Reply
  1. Anti dog

   Bai, eroare umana, tu nu vezi că e articol din 9 septembrie? Atunci erau mutați? Rapandula istoriei…

   Reply
 4. Guard Dogs

  Mda , caldura mare in capul lui anti dog … amice , esti idiot ?! … tu nu vezi semidoctule , ca unele raspunsuri sunt din octombrie ?!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *