“Nu tremur la cutremur” si “R.I.S.C.- Siguranta nu e un joc de noroc”, campanii derulate de angajatii de la ISU Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Personalul Inspectiei de prevenire din cadrul I.S.U. Maramures a organizat o actiune de informare preventiva pe durata sfarsitului de saptamana.

Pompierii si voluntarii S.M.U.R.D. au fost prezenti in patru centre comerciale din Baia Mare, unde au distribuit materiale de informare pe teme de protectie civila si prevenire a situatiilor de urgenta.

Specialistii Inspectiei de prevenire au prezentat cetatenilor informatii cu privire la comportamentul adecvat pe durata si dupa producerea unui cutremur, precum si informatii legate de pericolul reprezentat de improvizatii, teme centrale ale campaniilor “Nu tremur la cutremur”, respectiv “R.I.S.C.- Siguranta nu e un joc de noroc”.

Intalnirea cu cetatenii, in cadrul punctelor de informare, a fost parte din seria de activitati, desfasurate cu ocazia Zilei Protectiei Civile din Romania, sarbatorita in fiecare an, in data de 28 februarie.

Pe parcursul acestei saptamani, personalul Inspectiei de prevenire va organiza puncte de informare si in Maramuresul istoric.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2