Numarul functiilor de conducere in ASF va fi redus cu 35%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Numarul functiilor de conducere in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara va fi redus cu peste 35%, conform noii organigrame a institutiei, aprobata vineri de Consiliul ASF.

‘Noua organigrama a ASF, care va deveni operationala de la 1 octombrie 2014, urmareste transformarea Autoritatii intr-o institutie mai flexibila si orientata spre eficienta, reduce nivelele ierarhice de la 5 la numai 3 si desfiinteaza pozitii de management intermediare. Ca urmare, functiile de conducere vor fi reduse cu peste 35%’, precizeaza un comunicat al ASF remis vineri AGERPRES.

Potrivit ASF, in continuare se vor evalua pozitiile din organigrama si se vor ajusta pachetele salariale potrivit noilor atributii.

‘Ma astept ca, pana la finalul acestui an, noua structura a ASF sa functioneze din plin. Schimbarile nu sunt nici simple si nici atat de rapide pe cat ne-am dori si pe cat am avea nevoie. Noua organigrama, bazata pe functionalitate, este un pas critic pentru a trece de la pozitia destul de pasiva de astazi, de simplu controlor al pietelor, la una activa, de dezvoltator al pietei financiare non-bancare’, a declarat presedintele ASF, Misu Negritoiu, dupa aprobarea noii organigrame.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2