Numele noului partid rezultat din fuziunea democrat-liberalilor cu liberalii va fi PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liberalii si democrat-liberalii au convenit, miercuri, ca numele rezultat in urma fuziunii sa fie PNL, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Prim-vicepresedintele democrat-liberal Catalin Predoiu a anuntat miercuri ca negocierile PNL — PDL la nivelul comisiei mixte s-au incheiat, iar rezultatul negocierilor va fi supus deciziei politice.

“Astazi a mai avut loc o sedinta a comisiei de negociere a fuziunii dintre PDL si PNL. Am incheiat aceste discutii. Absolut toate elementele rezultatului negocierilor vor fi anuntate dupa ce vor fi supuse forurilor de conducere ale celor doua partide. In speta, in mai putin de o ora, vom prezenta aceste rezultate ale discutiilor Biroului Politic National al PDL, dupa care vom putea face comunicari complete, dupa ce va fi discutat acest rezultat de catre colegii nostri”, a afirmat Predoiu, la sediul PNL, la finalul discutiilor.

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat, la randul sau, ca statutul noului partid a fost definitivat din punctul de vedere al echipei de negociere.

“Din punctul de vedere al echipei de negociere, da (statutul a fost definitivat — n.r.). Am convenit la nivelul echipei de negociere asupra tuturor aspectelor legate de corpul statutului, cat si de ceea ce inseamna dispozitii tranzitorii si protocolul de fuziune”, a aratat Orban.

Intrebat ce modificari au fost facute, el a spus ca nu poate da detalii pana in momentul in care documentele care au fost negociate si asupra carora s-a convenit nu vor fi ratificate in organismele de conducere ale celor doua partide.

“PNL are un calendar clar de evenimente, o sa aiba reuniunea Biroului Politic, ulterior reuniunea Delegatiei Permanente, in 21 iulie, in care vom ratifica toate intelegerile pe care le-am facut in echipa mixta de negociere si, de asemenea, vom stabili candidatul la Presedintia Romaniei din partea PNL”, a explicat vicepresedintele liberalilor.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2