Numerosi turisti aflati in Golful Thailandei isi scurteaza vacanta din cauza furtunii tropicale Pabuk

Reclame home 1
Reclame home 1

Zeci de mii de turisti au plecat de pe mai multe insule din Golful Thailandei din cauza furtunii tropicale Pabuk, care se asteapta sa aduca ploi abundente, vanturi puternice si valuri de cel putin cinci metri, au anuntat autoritatile joi, potrivit Agerpres.

Chiar daca a fost dat nici un ordin oficial, turistii, foarte numerosi in timpul sarbatorilor de sfarsit de an, au inceput sa plece miercuri dimineata, in conditiile in care furtuna este asteptata sa loveasca vineri seara insulele Koh Samui, Koh Phangnan si Koh Tao, relateaza AFP, titrat de Agerpres.

„Intre 30.000 si 50.000 de persoane au plecat de la 31 decembrie”, a declarat Krikkrai Songthanee, seful districtului Koh Phangnan.

Viceprimarul orasului Koh Tao, unul dintre cele mai bune locuri pentru scufundari din Asia de Sud-Est, a declarat ca ambarcatiunile cu destinatia Chumphon, pe continent, erau intesate de turisti, chiar daca mai multe mii dintre ei au preferat sa ramana.

In Koh Samui, autoritatile au anuntat ca pregatesc adapost pentru cei care au decis sa nu plece. Potrivit meteorologilor, este putin probabil ca Pabuk, prima furtuna tropicala care loveste aceasta parte a tarii in afara sezonului musonilor in ultimii aproximativ 30 de ani, sa se transforme in taifun. Furtuna se deplaseaza spre vest dinspre nordul Indoneziei, scrie dpa, titrat de Agerpres.

Foto: Evening Standard, The Nation

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole