NUMIRE DIRECTORI – Dată limită până la care trebuie trimis acordul de detașare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a transmis unităților școlare o informare privind ocuparea prin detașare în interesul învățământului începând cu 1.09.2021 a funcțiilor de conducere interimare de director/directoradjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Maramureș.

Potrivit ISJ Maramureș, din 1 septembrie toate funcțiile de director/directori adjuncți din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Maramureș devin vacante, astfel că acele cadre didactice care optează pentru ocuparea prin detașare în ineteresul învățământului aceste funcții vor trebui să completeze și să trimită până în 13 august un acord de detașare. Acesta se găsește pe pagina ISJ Maramureș, la secțiunile Management și Noutăți, fiind nevoie și de o copie a actului de identitate.

„Consiliul de Administrație al ISJ Maramureș analizează solicitările și emite decizia de numire în funcția de director, respectiv director adjunct. Precizăm că numirea în funcție se va face conform prevederilor articolului 258, alineat 7 din Legea nr.1 din 2011”, precizează ISJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2