septembrie 18, 2021

Iti place cum arata? Poti si tu sa ai fotografii perfecte la nunta ta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

mireasaSpecialistii in materie de nunti, vor expune saptamana aceasta, in intervalul 13 – 15 februarie, produse pentru toti cei care se pregatesc sa-si uneasca destinele. Viitorii miri sunt asteptati la Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures (CCI) sa participe la cea mai mare expozitie cu vanzare de produse, respectiv servicii dedicate celui mai important moment din viata indragostitilor.

Expozantii spun ca desi au multe contracte semnate pentru anul in curs, de fiecare data dupa ce participa la targul de nunti, clientii suna pentru alte comenzi.

“Este foarte important sa ne vada clientii in fiecare an, ideea este de continuitate. Este de fapt o investitie pe termen lung. Avem ocazia sa le aratam tuturor calitatea serviciilor pe care le oferim. Incercam sa fim deosebiti imortalizand sentimentele si emotiile traite in cadrul evenimentelor”, ne-a declarat Giulia Strebeli, fotograf Roland Studio.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa www.ccimm.ro,, sau numarul de telefon 0262-221510, fax 0262-225794 sau la adresa de e-mail cci_mm@ccimm.ro.

ZiarMM

Foto: Giulia Strebeli

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2