Nuntile de noapte, pe masa consilierilor locali. Ce s-a decis

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pe ordinea de zi a sedintei ordinare de joi, 31 august a Consiliului Local Baia Mare s-a aflat si proiectul de hotarare care face referire la nuntile de noapte.

Proiectul a fost insa retras inainte sa fie votat, urmand ca in perioada urmatoare sa existe alte dezbateri cu consilierii locali, asociatiile de proprietari si proprietarii de localuri din municipiu, astfel incat hotararea sa fie si mai clara.

Vezi mai jos cum arata proiectul care a fost astazi retras:

Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea  H.C.L  nr. 283/2009 privind stabilirea orarului de functionare pentru unitatile de alimentatie publica si pentru structurile de primire turistice cu functiuni de alimentatie publica care organizeaza mese festive, respectiv nunti si botezuri, indiferent de zona unde sunt situate in Municipiul Baia Mare.

Art.I    Dupa Art.1 la H.C.L Nnr. 283/2009 se introduce Art. 1¹ cu urmatorul cuprins:

“Art. 1¹. Prin exceptie de la art.1, se poate stabili programul de functionare dupa ora 23.00 la unitatile de alimentatie publica si  structurile de primire turistice cu functiuni de alimentatie publica care organizeaza mese festive, respectiv nunti si botezuri, indiferent de zona unde sunt situate in Municipiului Baia Mare, cu respectarea prevederilor urbanistice, cu conditia de a nu fi situate la parterul sau in corp comun cu cladiri avand destinatia de locuinte, pe baza unei autorizatii speciale ce va fi eliberata doar pentru spatii situate in cladiri izolate fonic. Solicitarea pentru eliberarea autorizatiei speciale va avea anexata o  expertiza  de sonometrie a spatiului ce se doreste a fi autorizat, realizata pe cheltuiala solicitantului de catre o institutie autorizata, prin care sa se stabileasca, ca nivelul de zgomot resimtit la exteriorul structurii se incadreaza in limitele prevazute de actele normative in vigoare, precum si de acordul scris al vecinilor care detin spatii cu destinatia de locuinta si cu care se invecineaza direct spatiul supus autorizarii.”

Art.II   Art. 2 al H.C.L nr. 283/2009  se modifica dupa cum urmeaza:

” Nerespectarea prevederilor art. 1 si art.1¹ constituie contraventie si se sanctioneaza in conformitate cu legislatia in vigoare, cu amenda de la 200 la 1.000 lei.”

Art.III Celelalte prevederi ale H.C.L. nr. 283/2009 raman neschimbate.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. banhidi

    hai sa n-o mai ametim atata… NUNTILE DE NOAPTE nu ar trebui permise pe raza municipiului Baia Mare cu exceptia localurilor situate in zone fara cladiri rezidentiale in preajma (exemplu Magura cred ca e cel mai elocvent dar mai sunt multe altele localuri de acest gen ce nu apartin de Baia Mare dar sunt in apropiere)… cu sonometrie, fara sonometrie, izolatie-neizolatie fonica, vrem FARA NUNTI DE NOAPTE pe raza municipiului Baia Mare!! simplu si clar…ce-i asa de greu? cand incepem deja cu “sonometrii si izolatii” dam din start tonul la birocratie, indisciplina, coruptie, aranjamente, permutari, etc… cine vrea musai nunta de noapte are de unde sa aleaga si poate merge la localuri gen Magura, Romanita, Magus, Suior, Gradina Secreta, Eurohouse, Teo Oil etc. sau la alte “corturi de evenimente” situate in zone izolate…. de ce complicam atata lucrurile fara rost? pana si premierul Tudose a luat pozitie (in cazul CAS Bihor de ex.): luam masuri pentru cresterea birocratiei sau pentru scaderea acesteia?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *