Nuntile tematice si Candy Barul, noile trenduri in materie de nunti (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Anais Decor este o firma specializata care ofera toate serviciile in materie de nunti, incepand de la alegerea locatiei, decor interior/exterior, design si planificare evenimente, sonorizare, servicii foto/video, dar si consiliere, servicii de hostess sau accezorii realizate manual, ceea ce inseamna ca firma se ocupa de evenimentul ca intreg.

Anais Decor se adreseaza tuturor celor care isi doresc o nunta ca in povesti, o zi unica, speciala, pentru ca atunci cand povestesc despre nunta lor, mirii sa inceapa cu: “A fost odata ca niciodata…”

“De aceasta data am ales trei teme diferite, coltul meu preferat, din tot ceea ce am facut pentru acest targ, este o interpretare a unei variante de decor cu tema Alice in Tara Minunilor. De asemenea, avem un decor mai clasic pe verde, ivoire, alb si mici tente de mov, ultimul decor fiind tot mov, culoare cu care noi avem o relatie speciala.

De asemenea, tot pentru ca ne-am gandit la lucruri realizate manual si unicat, avem din nou cateva buchete semnate Alexandra Coza” , a declarat Paula Cozoplean-Anastasiade, director general Anais Decor.

Un alt furnizor de asfel de servicii, Lara Sweet Events, se ocupa de crearea unui moment dulce pentru evenimentele importante din viata, ce merita sarbatorite intr-un mod cat mai deosebit. Astfel, Candy Bar-ul, considerat cel mai in trend aspect al nuntilor de anul acesta, constituie un colt dulce care impresioneaza invitatii, creand un spectacol de gusturi si culoare.

ZiarMM.ro

Foto: Roland STREBELI, Ion MORARI

[youtube]http://youtu.be/Z0qfjGapwu4[/youtube]

Candy Bar – concept propus de Lara Sweet Events

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2