Nutu Fonta, out. Noul presedinte al UNPR Maramures, un consilier local din Sighet

Reclame home 1
Reclame home 1

nutu-fonta-deputat-maramuresPana la fuziunea finala a partidelor PMP si UNPR, cele doua formatiuni vor avea conduceri separate in Maramures.

Daca la PMP lucrurile sunt stabile, la UNPR a aparut o schimbare importanta in urma sedintei Biroului Politic Permanent National. Astfel, Nutu Fonta a fost inlocuit in functia de presedinte cu consilierul local Gavrila Mihali din Sighetu Marmatiei.

„In urma Congresului extraordinar din luna iulie 2016, conducerile reunite ale Paridului Miscarea Populara si Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei au votat in unanimitate fuziunea celor doua formatiuni politice.

Ulterior, au fost depuse mai multe contestatii, toate fiind respinse de instanta de judecata. Ultimul dintre procese are termen in data de 3 noiembrie, hotararea urmand a fi definitiva si irevocabila, iar fuziunea dintre cele doua partide va putea opera de drept.

In aceste conditii, pana la definitivarea procesului de fuziune, fiecare formatiune va avea conducere separata. In Maramures, presedintele interimar al PMP este domnul Lucian Morar, iar presedintele interimar al UNPR este domnul Gavrila Mihali, consilier local la Sighetu Marmatiei. Acesta il inlocuieste in functie pe domnul deputat Nutu Fonta. Hotararea a fost luata in cadrul Biroului Politic Permanent National al UNPR, in data de 24 octombrie”, se arata intr-un comunicat de presa al PMP Maramures.

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole