Nutu Fonta: ”UNPR sustine alianta cu PSD si doreste o guvernare comuna pana in 2020”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


nutu-fonta-deputat-maramuresPresedintele UNPR Maramures, Nutu Fonta a facut, duminica, o serie de declaratii de presa cu privire la relatia pe care Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei o are cu PSD si care este una ce se doreste a fi viabila cel putin pana in 2020. Motivul reiterarii ideii referitoare la buna colaborare intre cele doua partide consta in faptul ca, in urma cu cateva zile, datorita unor mesaje transmise de colegii sai din conducerea executiva a UNPR Maramures, s-a preluat eronat ideea ca UNPR isi doreste sa mearga singur in alegerile din 2016.

”UNPR sustine Guvernul PSD si, la nivel judetean, are o buna relatie de colaborare cu presedintele Partidiului Social Democrat, Gabriel Zetea, precum si cu membrii PSD. Liderul PSD Maramures a lansat public o oferta catre UNPR, de a aborda impreuna alegerile locale din 2016. S-a preluat eronat ideea ca dorim sa mergem singuri in alegerile locale din 2016, datorita unor declaratii transmise gresit de catre colegii mei, sub euforia momentului. UNPR Maramures nu va face nota discordanta fata de decizia UNPR la nivel national si nici nu a existat niciun moment o asemenea intentie, mai mult, in judet avem o coloborare care trebuie sa continue pe proiectele incepute in fiecare localitate, cu colegii nostri de la PSD. Totodata, parlamentarii UNPR nu vor vota motiunea depusa de PNL impotriva Guvernului.

Deputatul de Borsa, Nutu Fonta, presedinte al UNPR Maramures a subliniat faptul ca sambata, 26 septembrie, preşedintele UNPR Gabriel Oprea, a participat la o reuniune a partidului pe regiunea II Sud-Est. La intalnire au fost prezenti presedintii organizatiilor din judetele, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Buzau, parlamentarii alesi in aceste judete si membri ai conducerii centrale a UNPR. In cadrul intalnirii s-a analizat stadiul indeplinirii obiectivelor UNPR in aceasta regiune, situatia fiind foarte buna in privinta infiintarii de noi organizatii, dar si a numarului de adeziuni primite, ceea ce arata ca UNPR va atinge obiectivul de 1 milion de membri in scurt timp.

„Suntem mai multi si mai puternici, forta UNPR vine de aici din teritoriu, de la fiecare organizatie, de la simpatizantii nostri. Avem in fata o perioada foarte grea, va trebui sa demonstram romanilor ca suntem un partid  care va intra in competitia alegerilor cu obiective clare, cu solutii care vor influenta viitorul Romaniei pe termen lung. Datoria tuturor membrilor este sa facem din UNPR, un partid de 10%”, a declarat presedintele UNPR Maramures, Nutu Fonta, citandu-l pe liderul central al progresistilor, viceprim-ministrul Romaniei, Gabriel Oprea. Liderul judetean al UNPR  a vorbit, apoi, despre cele cinci teme majore asumate in Planul Politic National al partidului: Renasterea nationala, Functionarea statului, Rolul Romaniei in lume, Functionarea economiei, Noul stat social, care vin in intampinarea asteptarilor legitime ale simpatizantilor sai, dar si ale romanilor in general”.

UNPR demonstreaza in continuare unitate, stabilitate si consecventa, in relatia cu partenerii sai. Sustinem coalitia, guvernul din care facem parte si pe presedintele Romaniei, pe problemele ce tin de securitatea nationala” a subliniat liderul UNPR Maramures, aratand ca acesta este si mesajul transmis de la centru.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. mircea

    Mai acesta. Tu ce cauți în parlamentul României? Bisnitar, cămătar., … și multe altele sunt cuvinte mici fata de caracterul tău. Oare generalul știe cine ești??? Nu? Va afla.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2