O agentie de turism daneza recomanda calatorii in orase romantice pentru cresterea natalitatii (VIDEO)

O agentie de turism daneza recomanda cuplurilor sa mearga mai des in orase romantice, ca Parisul, pentru a creste natalitatea in tara. Videoclipul publicitar se numeste ‘Faceti-o pentru Danemarca!’, relateaza joi AFP citata de Agerpres.

Intr-un clip de 2 minute in care se succed imagini cu spatii de joaca goale si fete de batrani singuratici, sectia daneza a grupului Thomas Cook regreta ca rata natalitatii in Danemarca este cea mai scazuta din ultimii 27 de ani. ‘Mai putini danezi inseamna ca vor exista mai putini oameni care sa vina in ajutorul populatiei imbatranite si, in mod fatal, mai putini clienti pentru noi’, arata agentia.

In videoclip, o Scandinavie intunecata si deprimanta apare in contrast cu Orasul Luminilor, unde o pereche de tineri sta la un pahar in fata Turnului Eiffel sau face cativa pasi de dans in fata cabaretului Moulin Rouge. ‘Faceti cunostinta cu Emma. Este daneza, dar, chiar daca s-a nascut si a crescut in Danemarca, a fost conceputa la Paris. Chiar aici, in aceasta camera de hotel’, insista comentariul.

Clipul publicitar nu se opreste la jumatatea drumului, ci afirma ca danezii au de 46 de ori mai multe raporturi sexuale cand sunt in concediu, ceea ce explica de ce 10% din populatia tarii s-a nascut in aceste imprejurari.

‘Va recomandam concedii si vacante intr-un oras romantic pentru salvarea viitorului Danemarcei’, spune grupul in clipul publicitar amuzant.

In 2012, rata natalitatii in Danemarca a scazut cu 17% fata de inceputul anilor 2000, la 19,4 nasteri la 1.000 de locuitori, cea mai scazuta din Europa de nord.

Videoclipul depasise joi pragul de 380.000 vizionari, la mai putin de o zi de la lansarea lui pe YouTube.

[youtube]http://youtu.be/JSexHbSd5so[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1