O alta saptamana, noi nereguli rutiere in judet

Reclame home 1
Reclame home 1

Actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere pe D.N.18 SI D.N. 19 – pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar si pentru constientizarea participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci cand comit nereguli au actionat duminica, 10 noiembrie, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau.

Intre orele 08.00 – 17.00 politistii au oprit pentru verificari 50 de autoturisme conduse pe D.N. 18, D.N. 19 si D.J. 185 Rona de Sus – Remeti. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru neutilizarea centurii de siguranta.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 5 500 de lei. Totodata, a fost retinut un certificat de inmatriculare si a fost ridicat un set de placute de inmatriculare.

Baia Sprie –pe tot parcursul zilei de sambata, politistii din Baia Sprie au fost prezenti pe drumurile publice pentru prevenirea producerii accidentelor de circulatie sau ranirea unor persoane, conform IPJ.

Ca urmare a abaterilor constatate, politistii au aplicat 16 sanctiuni contraventionale, in valoare de 5800 de lei. Ca masura complementara, politistii au dispus retinerea a doua permise de conducere, retragerea unui certificat de inmatriculare si ridicarea unui set de placute de inmatriculare.

Totodata politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile fata de un tanar de 21 de ani, din Cavnic, care conducea pe strada Ignisului din Baia Sprie, chiar daca nu detine permis de conducere. De asemenea, verificarile politistilor au relevat ca valabilitatea placutelor cu numerele de inmatriculare ale autoturismului condus era expirata.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole