O angajata a Primariei Baia Mare a fost atacata cu bata de sot. Aceasta se afla in masina cand s-a petrecut incidentul (FOTO-ACTUALIZARE)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat a atacat cu o bata masina in care se afla sotia lui, angajata a Primariei Baia Mare. Incidentul s-a petrecut in aceasta seara, aproape de ora 18.00.

Femeia se afla pe scaunul din dreapta, iar la volan se afla un coleg. Cei doi tocmai s-au intors din Olanda unde au fost plecati in interes de serviciu. Initial, in masina au calatorit trei persoane, insa una din ele a coborat mai devreme. Ajunsi pe strada Petru Rares din Baia Mare, unde locuia femeia, de nicaieri a aparut sotul cu o bata. Acesta a lovit geamul din dreapta, apoi parbrizul si ulterior geamul din stanga soferului. Ocupantii autoturismului au fost luati prin surprindere.

S.P., sofer: “Tocmai ne-am intors din Olanda unde am fost in interes de serviciu cu doua doamne, angajate la Primaria Baia Mare. Pe colega doamnei am lasat-o acasa prima, apoi am adus-o la domiciliu si pe dansa. Cand am oprit masina sa coboare, ne-am trezit cu o bata in geamul din partea ei, apoi pe parbriz si apoi in geamul din stanga mea. Nu mi-am dat seama ce se intampla si cine era barbatul respectiv si de ce loveste masina.”

De precizat ar fi faptul ca, soferul s-a ales cu partea stanga a fetei ranita de la geamul care a fost spart (vezi foto).

Intrebata de ce a recurs sotul ei la acte de violenta, aceasta ne-a raspuns: “Nu stiu, intrebati-l pe el, e acolo.”

Barbatul, nu a dorit sa dea detalii atunci cand a fost intrebat de redactorul ZiarMM.ro de ce a lovit masina si daca doreste sa faca vreo declaratie. Mai mult, individul, deranjat ca este fotografiat, a inceput sa filmeze jurnalistul. Pe aceasta cale il informam pe distinsul domn ca oamenii de presa pot filma, fotografia si inclusiv sa-si culeaga informatii atunci cand evenimentele se produc pe domeniul public.

Incidentul a fost anuntat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj de la Politia Municipiului Baia Mare.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE-11 octombrie 2019, ora 09.50

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: „Colegii mei, din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, care au intervenit la fata locului, au identificat un barbat de 42 de ani, pe numele caruia a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere. Nu s-a impus emiterea unui ordin de protectie.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole