O baimareanca are nevoie de transplant de ficat. Echipa Equilibrum doneaza. Voi?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Camelia Filip si Danut Gurka va invita pe 27 Iulie la evenimentul „Echilibrul dintre viata de familie si business”

Pentru ca Mariana mai are de strans fonduri pentru a-si permite operatia, oameni care nu pot trece nepasatori pe langa cazurile care tipa dupa ajutor, au gandit un mecanism pentru strangerea de bani.

Mai exact, pe 27 iulie, toti baimarenii sunt invitati sa doneze in cadrul evenimentului sustinut de Camelia Filip si Dan Gurka – Echilibrul dintre viata de familie si business ce va avea loc in data de 27 Iulie la EuroHotel incepand cu ora 17:30.

Evenimentul se adreseaza oamenilor de cariera si celor care dezvolta un business. Durata evenimentului va fi de 2 ore si 30 de minute, timp in care participantii vor afla informatii si tehnici prin care isi pot echilibra viata personala si viata de business.

„Avem obligatia sa nu mai trecem nepasatori pe langa strigatele de ajutor venite din partea oamenilor din jurul nostru. E o obligatie pe care o impune statutul uman, dar si conditia fiecaruia dintre noi. Trebuie sa gandim ca putinul pe care ni-l permitem inseamna pentru cel de langa noi un procent, mai mic sau mai mare, din sansa la viata. Sansa plus sansa plus mai multe sanse inseamna insasi viata de om. Noi, echipa Equilibrium, am decis sa ii fim alaturi Marianei si credem ca, asemeni noua, ii mai pot fi alaturi si altii”, declara cei doi parteneri Equilibrium.

Mariana Oros are nevoie urgenta de un transplant de ficat. In varsta de 46 de ani, aceasta beneficiaza de o pensie de 535 lei, suma insuficienta pentru traiul de zi cu zi, ceea ce, evident, nu ii permite sa faca transplatul atat de necesar. Tocmai de aceea, pe retelele sociale s-a demarat o campanie de strangere de fonduri.

 

Un istoric medical si un prezent incert

Mariana Oros a suferit o operatie in 2002 pentru noduli tiroidieni, in urma acestei interventii a avut nevoie de tratament permanent, ceea ce a facut ca medicamentele sa aiba un impact negativ asupra ficatului ei. In 2005 a fost operata laparoscopic pentru eliminarea colecistului. Pentru ca starea ei de sanatate se inrautatea, in 2011, in urma unor investigatii a fost diagnosticata cu ciroza biliara primitiva. Boala a evoluat foarte repede si a devenit, in scurt timp, ciroza biliara de gradul IV, considerata boala autoimuna. Anul 2015 a insemnat pentru Mariana Oros intrarea pe lista de transplant.

Impreuna putem salva un suflet de 37 de kilograme

In prezent, Mariana cantareste 37 de kilograme. Mai mult decat numarul kilogramelor ei cantareste optimismul si increderea pe care o are in medicii din Romania, acesta fiind motivul pentru care isi doreste ca operatia sa aiba loc aici si nu in alta tara. Din pacate, coordonatele sunt sumbre. Sansele ei de viata sunt dependente de transplant. Cu cat transplantul mai repede efectuat, cu atat sansele ei de supravietuire sunt mai mari.

In momentul acesta, exista un posibil donator, care este acum intr-un proces de analize pentru a se stabili compatibilitatea. Daca lucrurile merg in sens bun, operatia va avea loc la Spitalul Fundeni din Bucuresti.

Viata nepretuita capatata cu 20.000 euro

Potrivit unor calcule, 20.000 de euro este suma de care Mariana are nevoie, costurile acoperind transportul, operatia, spitalizarea, alimentatia, tratamentul. Pentru ca o campanie de strangere de fonduri a fost deja demarata pe o retea sociala, oamenii au empatizat cu acest caz si au donat, pana in prezent, aproximativ 4.500 euro. Insa, drumul e mai lung de atat

Camelia Filip & Danut Gurka va asteapta in numar cat mai mare pentru a investi in dezvoltarea fiecaruia si pentru a o sprijini pe Mariana la evenimentul  din 27 Iulie cu ora 17:30

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2