UPDATE: Au plecat din Romania dorindu-si o viata mai buna, dar au murit pe o terasa in Paris

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

atentat victime

UPDATE: Au plecat din Romania dorindu-si o viata mai buna, dar au murit pe o terasa in Paris

Erau tineri si aveau viitorul in fata. S-au cunoscut in Franta, unde venisera la munca, in urma cu mai multi ani. Ea din Baia Mare si el din Tulcea, parintii unui baietel de un an si jumatate si-au pierdut viata pe o terasa din  centrul Parisului.

Tinerii planuise o seara frumoasa cu prietenii, insa in cateva clipe totul s-a naruit. Lacrimioara si Ciprian si-au pierdut viata intr-o ploaie de gloante, in atentatul terrorist de vineri seara.

Vineri noapte, copilul era in grija bunicii dinspre mama, stabilita si ea la Paris. Dintr-o alta relatie, Lacramioara mai avea o fetita de 11 ani. In toamna, cand a inceput scoala, femeia isi luase copila cu ea in Franta, sa creasca impreuna. Tanara avea 29 de ani si lucra ca barmanita, iar iubitul ei, de 32 de ani mecanic pentru intretinerea lifturilor.

Parisul retraieste cosmarul terorismului, de data aceasta intr-un atac fara precedent. Cel putin 128 de oameni au murit, printre care si doi romani, anunta ziare.com.

Este vorba despre Ciprian Calciu si Lacramioara Pop, aceasta din urma fiind chiar din Baia Mare.

Totodata, 180 de raniti se afla in spitalele din capitala franceza, dintre care 99 sunt in stare critica. Sunt cele mai sangeroase atentate produse in Europa, de la cele din Madrid, din 2004.

ZiarMM

Foto: facebook.com

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dina

    Va suparati cand va spun ca orasul asta a ajuns un oras fantoma,doar pensionari si elevi, in rest lumea e plecata deoarece aici nu au nici un viitor. Sa te duci la fabricile din zona sa stearga aia cu tine pe jos pentru 775 de lei sau intr-un caz fericit pentru 1000 de lei net pe luna. Aici de fapt e incapacitatea intregii clase politice iar scuza lor e ca in zona nu ar fi de fapt forta de munca disponibila. La banii astia sa te mai miri ? E clar ca nu le pasa de cetateni iar in ultimii 5 ani ne putem lauda doar cu un investitor si ala de fapt in chirie. Firme cucu,nu-ti dau bani dar iti dau de lucru…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *