O baimareanca s-a calificat in etapa urmatoare la Vocea Romaniei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

nora denesBaimareanca Nora Denes s-a calificat in etapa urmatoare a concursului Vocea Romaniei, dupa ce a interpretat melodia “De la capat” a trupei Voltaj.

Ea a fost salvata de Smiley, in timp ce Diana Cazan si Diana Hetea au plecat acasa.

Urmatoarea etapa este programata vineri, 4 decembrie, cand vor fi alesi cei opt concurenti care intra in duelurile incrucisate.

Nora Denes este in prezent profesoara la Liceul de Arte din Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Vasile

  Ma apuca greata cand un astfel de om, face campanie electorala unui politician. Am votat-o, pentru ca a doua zi sa vad ca ii multumeste lui Cake “care e un inger”. Ce-i drept nu a zis daca e negru sau pazitor. Realitatea este ca primarul a lansat un apel catre baimareni sa o voteze dar tot nu a fost suficient, pentru ca nu a iesit pe primul loc. Cu alte cuvinte, baimarenii nu au votat-o “atat” de masiv, iar indemnurile primarului nu au avut niciun efect. Deci nu avea cum sa fie un “inger”. Dar asta e, poate spera si d-na Denes la ceva concerte din bani publici intru preamarirea domniei sale. Bleah! Bleah! Bleah!

  Reply
  1. dilau

   prietene vasile, eram ferm convins ca macar tu nu votezi politic dar…… :))))). cind ai votat-o pe nora ai avut cumva impresia ca-l votezi pe romeo, the, sorin, ciprian…… adica neaparat trebuia sa fie o antikakista convinsa?.

   Reply
   1. Vasile

    Nu, e problema ei ca il iubeste pe Cake. Eu doar am vrut sa spun ca ajutorul lui Chereches nu a contat, iar ea l-a facut inger. Si eu cred ca a facut-o doar ca sa il perie putin, in speranta ca va intra in “cercul” de artisti importanti, alaturi de Pomo-hagi si alti trubaduri din astia.

    Reply
   2. dilau

    mai vasile, eu pot sa jur ca n-ai fi votat-o pe nora daca aflai inaite ca e kakista. au mai fost cazuri cind ajutorul public a lui kake nu a contat – ultimele alegeri – iar impresia mea e ca femeia l-a facut inger pentru panselutele din oras.:))). auzi, prin publicarea sondajului intern, pnl bm a cam facut public numele viitorului primar al orasului. tu pe mina cui mergi?.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *