O bluza purtata de printesa Diana la sala de sport, vanduta la licitatie cu peste 50.000 de dolari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O bluza pe care printesa Diana de Wales a purtat-o in timpul unei sesiuni de exercitii fizice a fost vanduta la o licitaţie organizata in Statele Unite, relateaza Press Association, titrat de Agerpres.

Potrivit RR Auction, cu sediul in Boston, obiectul vestimentar a fost adjudecat cu 53.532 de dolari in cadrul licitatiei organizate miercuri. Bluza a fost pusa in vanzare de fosta antrenoare personala a printesei Diana, Jenni Rivett, care a anunţat ca va dona suma obtinuta unei familii din Malawi. Antreprenorul britanic Sir Richard Branson este cel care i-a oferit printesei Diana bluza bleumarin, de marime medie, pe care este imprimat logo-ul Virgin Atlantic.

Bluza a fost apoi daruita de Diana antrenoarei sale, alaturi de un biletel pe care a scris: „Cu multa dragoste de la Diana”.

„Cu cateva luni inainte de decesul sau prematur, m-a sunat si mi-a spus ca mi-a lasat cateva bluze. Printre ele, si aceasta, de care am decis sa ma despart acum pentru a ajuta o familie din Malawi”, a declarat Jenni Rivett.

„Aceasta bluza daruita printesei Diana de Sir Richard Branson nu a fost spalata niciodata”, a mentionat fosta antrenoare a printesei de Wales.

Persoana castigatoare a licitatiei este un colecţionar din California care a dorit sa ramana anonim, precizeaza Press Association.

Foto: metro.co.uk

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2