O borseanca a murit in Italia din cauza coronavirusului. Avea si alte afectiuni

PNL

O femeie din Borsa, in varsta de 80 de ani, a murit in Italia din cauza coronavirusului. Aceasta avea insa si alte afectiuni.

“Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, in urma demersurilor Ambasadei Romaniei la Roma si ale Consulatului General al Romaniei la Milano, autoritatile italiene au confirmat, pana in prezent, decesul unui cetatean roman ca fiind cauzat de infectia cu COVID-19, pe fondul unor afectiuni medicale pre-existente”, se arata intr-un comunicat al MAE.

Alte doua persoane din Borsa au murit in aceasta saptamana in Italia, insa nu erau infectate cu coronavirus.

“Trei borseni au decedat in Italia in acesta saptamana. O borseanca de 80 de ani a decedat la un spital din Monza, Lombardia, din cauza coronavirusului, COVID-19. Decesul femeii a fost confirmat de catre Ministerul Afacerilor Externe, dar si de familia femeii.

Femeia decedata se afla in Italia pentru a-si insoti sora de 75 de ani, bolnava de cancer in faza terminala, la investigatii medicale.
Ambele surori au decedat in Italia, la o zi distanta una de cealalta, dar femeia de 75 de ani a murit din cauze naturale.

In ceea ce priveste cel de-al treilea deces, este vorba despre un barbat care a decedat in urma cu aproximativ cinci zile, din cauze naturale.

Cei trei borseni nu vor fi adusi in tara, deoarece Statul Italian nu permite in acest moment repatrierea”, a declarat primarul orasului Borsa, Sorin Timis.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1