O chinezoaica a adoptat si a crescut 39 de copii cu dizabilitati.

Reclame home 1
Reclame home 1

descărcareKong Zhenian, o femeie in varsta de 65 de ani, din provincia chineza Shanxi, a fost pedepsita de autoritatile chineze din cauza ca a dat dovada de altruism, lucru care, se pare, contravine legilor de la Beijing.

De peste 40 de ani, femeia adopta copii cu dizabilitati, pe care ii creste, avand la activ, pana acum, 39 de vieti pe care le-a salvat, potrivit Austrian Times.

„Pe primul copil l-am gasit pe marginea strazii. A fost abandonat acolo. Mi-a parut rau de el si am stiut ca trebuie sa fac ceva”, a povestit femeia, care a luat copilul si l-a crescut, fiind doar primul dintr-un lung sir de adoptii.

„Am crescut 39 de copii. Toti au anumite probleme, fizice sau mentale. Dar, de fapt, majoritatea sufera doar de lipsa de ingrijire. Ne costa mult sa avem grija de ei, dar ne-am descurcat”, a mai spus Kong.

Datorita acesteia, cativa dintre cei 39 de copii au avut sansa de a merge la facultate si de a-si gasi slujbe bine platite. In loc sa fie rasplatita pentru faptele bune pe care le face, femeia a fost pedepsita de autoritatile chineze. Motivul este ca a incalcat legea care prevede ca fiecare persoana poate adopta maximum trei copii.

Femeia si-a pierdut astfel proprietatea de 8.000 de metri patrati, lucru care, insa, nu a demoralizat-o. „In ciuda greutatilor, merg inainte. Accept tot felul de slujbe, iar cand oamenii afla ce fac, vor si ei sa ajute. Multi doneaza bani, haine sau mancare”, a mai spus Kong.

Stirile ProTV

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole