O colectie de fashion semnata de Heidi Klum va fi disponibila intr-un lant german de magazine in Europa si Statele Unite

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

O colectie de fashion semnata de fostul supermodel Heidi Klum va aparea in reprezentantele din Europa si Statele Unite ale magazinele unui cunoscut lant german, informeaza DPA.

Colectia exclusiva este “una de lux, dar la preturi convenabile …ceea ce face gama accesibila pentru toata lumea”, a indicat compania de retail intr-o declaratie, relateaza Agerpres.

Anuntul survine in contextul in care Klum (44 de ani) si-a construit o cariera si in Statele Unite. Fostul supermodel face parte din juriul emisiunii “America are talent” si a fost producatoare executiva si gazda a concursului de fashion “Project Runway.”

Lantul german de retail este pregatit sa isi lanseze primele magazine din SUA in aceasta luna, cu locatii prevazute in Virginia, Carolina de Nord si Carolina de Sud. In decurs de un an, compania intentioneaza sa deschida pana la 100 de magazine de-a lungul coastei de est.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2