O coloana de militari ucraineni a depus armele in fata manifestantilor prorusi in estul Ucrainei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O coloana de militari ucraineni blocata de manifestanti prorusi la Kramatorsk, in estul Ucrainei, a inceput miercuri sa depuna armele inainte de a face cale intoarsa, au afirmat jurnalisti AFP aflati la fata locului, transmite Agerpres.

Militarii au demontat incarcatoarele armelor, care au fost stranse de un barbat in uniforma, acesta prezentandu-se ca fiind un reprezentant al gruparilor armate proruse din zona. Militarii ucraineni urmau apoi sa se intoarca din drum, conform unui acord incheiat intre cele doua parti.

Coloana, formata din 15 vehicule blindate usoare, a fost oprita miercuri dimineata de manifestanti prorusi in timp ce traversa Kramatorsk si se indrepta catre Slaviansk, oras emblematic controlat de sambata de insurgenti separatisti rusofoni.

Sase alte blindate ale coloanei au fost confiscate de combatantii prorusi pentru a se alatura apararii orasului Slaviansk.

Armele ‘aflate sub controlul nostru, nu vor mai fi folosite impotriva poporului’, a afirmat barbatul in uniforma, reprezentantul insurgentilor prorusi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2