O comisie trimisa de presedintele CJ verifica modul de organizare al concursului de asistenti de la Spitalul de Boli Infectioase

In urma aparitiei in spatiul public a unor date si informatii legate de posibile nereguli existente in timpul derularii concursului pentru ocuparea a doua posturi vacante, de asistent medical, in cadrul Spitalului de Boli Infectioase si Psihiatrie Baia Mare, precum si a unor sesizari depuse la Cabinetul Presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, seful administratiei judetene a dispus formarea, in cursul zilei de luni, 19 iunie 2017, a unei Comisii de verificare a modului de organizare si desfasurare a concursului care a avut loc in perioada 8 – 12 iunie 2017.

Comisia va efectua verificari la fata locului privind modul de aplicare a reglementarilor legale prevazute de HGR nr. 497/2010, inclusiv aspectele procedurale din timpul concursului.

In functie de rezultatele evaluarii comisiei se va proceda fie la reluarea procedurii de concurs si sesizarea organelor abilitate ale statului pentru eventualele nereguli depistate, fie se vor depune plangeri pentru denunt calomnios.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Fasolica

    Gabriel Zetea, șeful administrației județene, da o comisie sa vezi de ce ploua in consiliu de se moaie peretii nu ai ? da o comisie sa vezi de ce se surpa groapa de gunoi nu ai ? da o comisie sa vezi de ce toti securistii marunti mai stau de sefuti de directii nu ai ?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1